0

Första semestern är slut....

God kväll bloggen!
 
Jag har verkligen varit inaktiv denna semestern. Jag ber om ursäkt men livet har kommit i vägen💕 Min semester bestod av en vecka på Zakynthos med min kära lillasyster. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss...hon bet av en tand, skrapade upp ena knät, bröt ett ben i foten (vi trodde det var stukat) och sedan blev vi ihjälskrämda av smällare som sköts i korridoren. Ja ni hör ju🤣 Men vi hade det mysigt iaf med god mat och härligt sällskap! 
Till Zakyntos kommer jag verkligen åka igen!
 
När vi kom hem var de bara ladda om för min del och laga en j***a massa mat! Jag bestämde mig för att fira min examen och 25års dag samtidigt. Det gav ca 30 personer som kom och firade med mig! Kände mig stolt över att jag roddade det hela nästan själv, med lite hjälp av min mor!
Så tacksam för min underbara familj och släkt💕 Men kan lova att jag var helt färdig efteråt!
 
Jag har hunnit med mycket annat mysigt med! Jag firade min födelsedag med middag i Töreboda. Det blev en premiär på Mandy's!
Toooo die for😍😍😍😍😍😍Har du inte varit där...åk dit😍☝️☝️
 
Fick också fira min dag med världens finaste vän! Ja de kan va så att hon fick mig att gråta av lycka😭💕 Min bästa vän! Fick världens frukost, massa paket och en megagod cheesecake👌
Sedan relaxade vi på arenan i Skövde hele dan!
 
De var en kort sammanfattning...har hunnit med bilbingo, räkfrossa, sommarland, drinkar, tapas, blåbärsplockning, svampplockning och lingonplockning också. Bara så ni vet😘
 
Imorgon blir de gym för mig och min bästis😍😍😍😍 Sedan kör vi jobb...men! Vi är ju snart semester igen🤔
 
Puss på er💕💕💕
En utvilad Elaine