0

Det har varit intensivt, men ledig helg älskar vi!

Hej bloggen!

Elaine här, det är pinsamt men sant att vi inte haft tid eller ork helt ärligt att göra någon bloggis. Skolan kickade igång och jobbet rullar på. Fritiden är obefintlig men det är ett val vi båda gjort. Skolan tjatar om att det är oansvarigt och att ingen borde plugga under tiden som examensarbetet håller på.SUCK säger v på det! Vi planerar våra dagar från tidig morgon till sen kväll med plugg, jobb, träning och ibland lite egentid och det GÅR! Allt går om man vill och har lite framförhållning så alla tråkiga akademiker släng er i väggen.

Hahaha, bitter början! Ber om ursäkt. Denna helgen har vi både jag och Minette varit lediga och faktiskt varit de med. I fredags började vi dagen med skola och föreläsning med en ovanligt inspirerande herre vilket var väldigt skönt! Vidare drog vi till Maxi och köpte de sista till lördag (mer info kommer nedan!). Senare på kvällen åkte jag och hämtade Moffa och sedan plockade vi upp lillasyster. Därefter styrde vi kosan mot Skara för att titta på en föreställning med Dagotto!

 
Vi hade en så otroligt mysig stund ihop med mycket skratt! 
 
Lördag startade tidigt för min del med en lång dusch och sedan bar det av mot Minette! Det är så här förstår ni, en väldigt nära vän till oss ska ju bli mamma i Februari och redan  i November bestämde vi att vi ville hålla en babyshower för henne. Det ska läggas till att Caroline, som hon heter, är otroligt nyfiken! Vi har smuslat och fixat hur länge som helst för att få allt att gå i lås. Carros sambo har hjälpt oss med vilka hon ville se på eventet då hon ursprungligen kommer från Skåne och har många vänner där nere. Jag och minette har planerat vad vi ska göra, äta, leka , hur vi ska lura henne att ses och på vilket sett sedan innan jul och igår var det dags! Hela veckan har vi bakat kakor och fixat med dekorationer. 
Vi gjorde en sååååå grym blöjtårta till henne som tog sjukt lång tid att göra! Vi hann få psykbryt och nästan fnissa ihjäl oss! Men! Resultatet som sagt var episkt.
Eller hur!?
 
På nyårsafton bestämde vi att vi skulle ses en dag innan bebisen kommer och jag och Minette hade ju redan bestämmt en dag men det var nu Carro fick "veta" att vi kunde ha tapaskväll. Så igår kom hon i tron om att vi skulle skriva en inköpslista innan vi skulle köpa mat, men vi stod innanför dörren,  7 personer. Från Skövde, Tidaholm, Falköping, Skåne och Göteborg och skrek " SURPRISE" i kör när hon öppnade dörren! Hon blev så glad och vi blev så lyckliga över att hon blev så glad! Vi drack lite jorsgubbsbubbel och åt tacopaj (Carro är galen i tacos!) sedan körde vi lite barinspererade lekar med provsmakning av barnmat, vanliga barnfrågor, citat från barnfilmer och bilder på alla deltagare som bebisar! Vi avslutade med en kakbuffé med cupcakes, chokladbollar, kolakakor, kärleksmums, cakepops och en bananoffee paj! Nu får ni en jäkla massa bilder från vår babyshower!
Minette frostar muffins!
Ingen vet vilket kön de blir på bebisen, så allt var i blått och rosa! (Och beiget också)
Tacopaj och alla nödvändiga tillbehör!
Precis inkommen och så glad <3 
Fina tjejer!!!!!!! <3 
Här spenderades dagen!
Så mycket fina presenter till bebisen!
Haha, den här bilden får avsluta bildbomben från en fantastisk dag! När alla hade åkt la jag och Minette oss på soffan en stund. Det har varit tufft att planera och få allt gå i lås men det var så värt det för hon blev så otroligt glad! Helt övertygad om att Caroline kommer att bli en magisk mamma! 
 
Idag tänker jag bara softa, äta god mat och annat gott! (Vi avslutade vår sockerfria "månad" igår med förvånansvärt bra viktresultat för oss båda!) På återskrivande.
All kärlek till er 
// Elaine